Кошик
189 відгуків
+38067 487 20 19
+38067 323 97 72
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Товары для кофейни и фастфуда

Мадлер (сітчастий)

Мадлер (сітчастий)
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 02713

85 грн.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

Мадлер (сітчастий)
85 грн.
В наявностіМадлер (сітчастий)
Купити
+38067 487 20 19
Менеджер
  • +38067 323 97 72 Менеджер
Купити
+38067 487 20 19
Менеджер
  • +38067 323 97 72 Менеджер
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю

Мадлер — це маточка або «толкушка», частина професійного барного обладнання. Використовується для віджимання соку з фруктів, ягід і овочів, і вилучення ефірних олій з трав і цедри, а також для їх перетирання і перемішування. За допомогою барної мадлера видавлюють сік з фруктів і ягід при виготовленні алкогольних коктейлів. Мадлер застосовують у склянці шейкера або прямо в посудині, в якому буде подаватися напій. Мадлер використовується для приготування таких коктейлів, як Кайпірінья, Кайпироска, Мохіто, Олд-фешен, М'ятний джулеп.

Чорний мадлер виготовлений з харчового пластику і має дуже стильний дизайн. Він призначений для розтирання фруктів, ягід і трав для приготування коктейлів. Мадлер оснащений невеликими зубцями, що дозволить подрібнити інгредієнти більш дрібно.

Барний інвентар – одна з важливих складових успіху ресторанного бізнесу. Саме від того, наскільки правильно підібраний барний інвентар, приладдя та аксесуари, залежить ефективність робочого процесу, комфорт відвідувачів і успіх закладу. Барні аксесуари призначені для регулярного використання в закладах ресторанного бізнесу. Весь асортимент відрізняються привабливою ціною при хорошій якості продукції.

 

Коктейль, при виготовленні якого використовується мадлер:

Мохіто (ісп. Mojito) — коктейль на основі світлого рому і листя м'яти. Походить з острова Куба, став популярний в США

1980-х. Коктейль входить в список «сучасної класики» міжнародної асоціації барменів (IBA).

Мохіто традиційно складається з чотирьох інгредієнтів: газована вода, цукор, лайм і м'ята. Для охолодження напою в нього додають лід. У алкогольний мохіто додають п'ятий інгредієнт — ром.

Рецепт коктейлю з IBA:

40 мл світлого рому;

6 гілочок м'яти перцевої;

30 мл свіжовичавленого соку лайма;

2 чайні ложки білого цукру;

газована вода.

Листя м'яти розминаються з цукром і соком лайма, наповнюють склянку подрібненим льодом, перемішують, додають ром і содову. Коктейль подається в келиху хайбол (високий стакан) з соломинкою, прикрашають скибочкою лайма і листям м'яти.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникКитай
Користувацькі характеристики
ТипМадлер
Інформація для замовлення
  • Ціна: 85 грн.
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Алла, Ирина
Petrovka HoReCa Kharkiv
+38067 487 20 19
Менеджер
+38067 323 97 72
Менеджер
УкраїнаХарківська областьХарківул. Плехановская 57А
Мапа