Кошик
186 відгуків
+38067 487 20 19
+38067 323 97 72
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Товары для кофейни и фастфуда

Ніж для цедри ForBar, 15см

Ніж для цедри ForBar, 15см
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 04257

65 грн.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

Ніж для цедри ForBar, 15см
65 грн.
В наявностіНіж для цедри ForBar, 15см
Купити
+38067 487 20 19
Менеджер
  • +38067 323 97 72 Менеджер
Купити
+38067 487 20 19
Менеджер
  • +38067 323 97 72 Менеджер
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 30 днів за домовленістю

Ніж для цедри ForBar, 15см

 

Хочете приготувати щось смачненьке і порадувати себе і гостей незабутнім ароматною стравою, випічкою або напоєм. Або ви збираєтеся побалувати себе незвичайно освіжаючий косметичним засобом, тоді у всьому цьому приготуванні вам допоможе цедра лимона.

Наші предки могли зняти цінну шкірку з лимона за допомогою лише кам'яного ножа. Нам пощастило більше, бо ми можемо скористатися різноманітними кухонними приладами, які з легкістю зроблять цю роботу за нас.

 

Ніж ForBar ідеально підходить для зняття цедри з цитрусових плодів, а також виготовлення тонких смужок-прикрас з інших продуктів. Корисні властивості і дивовижний аромат лимонної цедри пояснюють її популярність і широке застосування в кулінарії. Але ось як зняти цедру лимона і правильно і легко знає не кожна господиня. А її приготування в домашніх умовах зовсім просте.

Про приготування цедри будинку

По-перше, потрібно визначитися, що ж таке цедра лимона. Відразу визначимося, що цедра — це самий верхній шар шкірки цитрусових, який має в основному жовте забарвлення. Це вся та частина, яка покриває лимон жовтим кольором, дуже тонка і смачно пахне. За нею йде біла частина, дуже гіркий і неприємний на смак, так що її краще не чіпати. Саме в цьому шарі зберігаються ефірні та ароматичні масла плода. У білому шарі міститься гіркота, тому для цедри використовується тільки дуже тонкий і самий верхній шар шкірки.

 

Перед тем как браться за чистку лимона, лучше помыть руки и сам лимон в целях безопасности. Тщательно вымойте горячей водой и щёткой те плоды, цедру которых вы хотите сохранить. Производитель часто покрывает плоды тонким слоем воска, который предохраняет их от гниения, и это замечательно, но кушать этот воск не стоит. Несмотря на то, что снимаете цедру лимона, в которой находятся лишь эфирные масла, будьте внимательны: часть очень мелких брызг из более глубокой части лимона может попасть в глаза или на рану, если таковая имеется.

Пожалуйста, будьте осторожны, а при необходимости промойте под проточной водой ту часть тела, которая подверглась орошению кислотой. Соблюдайте правила безопасности: используйте лимон по предназначению, помня, что в ваших руках хоть и лимонная, но кислота!

Как срезать кожицу цитрусовых для цедры

Обсушите плод полотенцем, и вооружившись ножом для снятия цедры, начинайте по спирали срезать кожицу. Не торопитесь, и постарайтесь как можно меньше захватывать белого слоя.

Тонкие полоски цедры украсят и придадут приятный аромат выпечке, десертам и напиткам.

До наших кухонним приладів пропонуємо вам в кошик придбати стаканчики, сиропи, тарілки, іншу одноразовий посуд і барний інвентар для хазяєчок, барменів, офіціантів і бариста.

Характеристики
Основні
Типнож для цедры
МатеріалНержавеющая сталь
Колір Черный
Виробник  ForBar
Країна виробник  Польша
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 грн.
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
Алла, Ирина
Petrovka HoReCa Kharkiv
+38067 487 20 19
Менеджер
+38067 323 97 72
Менеджер
УкраїнаХарківська областьХарківул. Плехановская 57А
Мапа